Библиотека лого


Јавна општинска установа

ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ ПРИЛЕП

 

14.03.2019 год.

Завршна сметка за 2018 год.
Завршна сметка за 2018


28.01.2019 год.

ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - ПРИЛЕП ОБЈАВУВА  ЈАВЕН  ОГЛАС за вработување на 1 (едно) лице на неопределено време.
Оглас 

 

 

 

ПОЧИТУВАНИ
Веб страната на библиотеката се преуредува.
Ви благодариме на разбирањето и на довербата што ни ја давате.

Градска библиотека „Борка Талески“


Булевар „Гоце Делчев“ бб
7500 Прилеп
Тел:
048 424 344
048 420 066


Види ја ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески“ Прилеп на поголема карта

Контактирајте со нас:Внеси го текстот или бројот во полето подолу

Сите права ги задржува ЈОУ Градска библиотека „Борка Талески“ Прилеп
Copyright © 2019 www.biblioprilep.org.mk